Το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου 2020 και ώρα 7.00 μ.μ. εψάλη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λευκάδος η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Την κατανυκτική Ακολουθία τέλεσαν ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Μπούρης, ενώ τα ιερά αναλόγια πλαισίωσαν ο ευλαβέστατος Διάκονος π. Σεραφείμ Περγάρης και ο αξιότιμος κ. Βαγγέλης Μαγκανάκης. Πριν το πέρας της Ακολουθίας εψάλη Δέηση υπέρ υγείας και ενισχύσεως των εργαζομένων και διακονούντων στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και εν γένει του φιλοχρίστου λαού.

Να τονίσουμε ότι η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου εψάλη κεκλεισμένων των θυρών, βάσει του υπ´ αριθμ. πρωτ.: 1371/619/17.03.2020 Εγκυκλίου Σημειώματος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, περί ῾Ἑπιβολής του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης της τέλεσης κάθε είδους λειτουργιών και ιεροπραξιών στους θρησκευτικούς χώρους λατρείας για το χρονικό διάστημα από 16.03.2020 έως 30.03.2020¨και μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 91.6 Fm.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.