Η Αυστραλία ευχαριστεί τον ελληνισμό και την Αρχιεπισκοπή για τις 707, 208. 91 δολάρια που συγκέντρωσαν για τους πυροπαθείς.

Τα χρήματα αυτά διατέθηκαν α) στον δήμο Bega Valley Shire, β) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βικτώριας), γ) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νοτίου Αυστραλίας και δ) στο Νοσοκομείο ζώων του Port Macquarie ( Koala hospital) 57.208,91.
Ευχαριστήριες επιστολές δέχεται η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας από τους φορείς στους οποίους διέθεσε το ποσόν των 707,208.91 που συγκέντρωσε ο έρανος που διεξήγαγε στις αρχές του έτους μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που ξέσπασαν σε πολιτείες της Αυστραλίας στις αρχές του έτους.

Όπως αναφέρει neoskosmos.com τα χρήματα αυτά διατέθηκαν ως εξής: α) στον δήμο Bega Valley Shire, που δέχθηκε τη μεγαλύτερη ζημία από τη φωτιά, το ποσό των 325.000, β) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βικτώριας το ποσό των 200.000, γ) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νοτίου Αυστραλίας το ποσό των 125.000, και δ) στο Νοσοκομείο ζώων του Port Macquarie ( Koala hospital) το υπόλοιπο, δηλαδή το ποσό των 57.208,91.

Η λίστα με τα ονόματα των δωρητών, καθώς και το ποσόν που προσφέρθηκε από τον καθένα, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος ευχαρίστησαν για την ανταπόκριση των ανθρώπων και για την ευαισθησία την οποία επέδειξαν, και εύχονται ο Θεός να ανταποδώσει σε όλους τους δωρητές την πλούσια χάρη και ευλογία Του.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.