ΑΡΧΙΜ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ – Οι διαρθρωτικές αλλαγές, οι μεταρρυθμίσεις, η επιλογή του ευρώ ή της δραχμής είναι γεγονότα που έρχονται από το εξωτερικό με κάποιο σκοπό.

Όλα αυτά τα γεγονότα στο εξωτερικό ήδη έχουν γίνει όπως για παράδειγμα η αχρήματη κοινωνία (πλαστικό χρήμα με κάρτα), το να σε βρίσκουν που είσαι κάθε φορά που θα πληρώνεις με την κάρτα, να κινδυνεύεις να μιλήσεις στο παιδί σου για τις αξίες, διότι μπορεί να μπεις φυλακή κ.α. πολλά γεγονότα τα οποία ούτε έχουμε φανταστεί ότι θα τα δούμε στη χώρα μας.

Η πρώτη πανδημία του covid-19 καθώς και οι επόμενες πανδημίες που θα εφεύρουν είναι μέσα στα προγραμματισμένα σχέδια της Νέας Εποχής, για να μπορούν να σε κλειδώνουν στο σπίτι σου, δήθεν για την υγεία σου, αλλά με σκοπό να σε μαθαίνουν ολοένα και περισσότερο στο ηλεκτρονικό πλαστικό χρήμα και την ηλεκτρονική πλαστική κοινωνία.

Η πλήρη εξάρτηση από τις τράπεζες με την υποχρεωτική κάρτα, με όλους τους κινδύνους που ελλοχεύουν, ακόμα και με πιθανή απώλεια των χρημάτων μας σε περίπτωση που οι τράπεζες δεχθούν «χτύπημα» από χάκερς, πλέον είναι προ των θυρών. Πλέον καταστρατηγείται η ελευθερία του ανθρώπου. Καταργείται η ιδιωτικότητα με την πανεύκολη δημοσιοποίηση των καταναλωτικών μας συνηθειών ή των ιδεολογικών μας προτιμήσεων, ανάλογα το χώρο που βρισκόμαστε.

Οι κίνδυνοι είναι πολλοί και όχι μόνο αυτό που περιγράφουμε στο παρόν βίντεο. Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι αρχικά το φακέλωμα και εν συνεχεία σιγά σιγά εφόσον σε έχουν οδηγήσει οι ίδιοι να πάνε όχι φανερά, αλλά πονηρά στο σφράγισμα. Το σφράγισμα θα μας το περάσουν ως την πιο σημαντική ανακάλυψη όλων των εποχών, δήθεν για την υγεία μας, δήθεν για την εξάλειψη της βίας, δήθεν για την εξάλειψη των κλοπών, δήθεν για την ασφάλειά μας, δήθεν, δήθεν, δήθεν…

Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ

Τρίκορφο Φωκίδος

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.