Την Τετάρτη 6/11, επισκέφθηκε το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Θουκυδίδου 10, στο Βόλο), που λειτουργεί ως παράρτημα του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», μια μεγάλη ομάδα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου.

Την ομάδα των 40 μαθητών του Γυμνασίου, τους οποίους συνόδευε ο Υποδιευθυντής του Σ.Δ.Ε., υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του «Ε», π. Θεόδωρος Μπατάκας και Λάμπρος Γιωτόπουλος και εθελοντές του «Εσταυρωμένου». Η ομιλία του π. Θεοδώρου, οι ουσιαστικές παρεμβάσεις του κ. Γιωτόπουλου και των καθηγητών του Σ.Δ.Ε., αλλά και ο γόνιμος διάλογος, πραγματοποιήθηκαν σε μια γλυκιά και χαρούμενη ατμόσφαιρα στην αυλή του ΚΕ.Δ.Α.Β.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του «μαθήματος για τον εθελοντισμό» και την ξενάγηση στους χώρους, γεύτηκαν την έμπρακτη αγάπη των ανθρώπων του «Ε» με τα υπέροχα κεράσματα και τα δώρα (βιβλία). Η επίσκεψη, εντάχθηκε στο πλαίσιο των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του Γυμνασίου, με σκοπό να διδαχτούν οι μαθητές το θέμα του ανιδιοτελούς εθελοντισμού σ’ ένα χώρο διακονίας των αναγκεμένων συνανθρώπων μας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.