Έχει μετατρέψει την εκκλησία σε χώρο υψηλής τεχνολογίας.

Ο π. Νικηφόρος Κοντογιάννης έχει συνδεθεί άμεσα με την πιο hi tech εκκλησία της χώρας, τον Ιερό Ναό Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λάρισας, που χάρη και στην πρωτοβουλία των νέων του ναού αξιοποιεί και ενσωματώνει την εξέλιξη της τεχνολογίας για να φέρει τους πιστούς, κάθε νέα και νέο και όχι μόνο, όλο και πιο κοντά της.

Συγκεκριμένα, στο Galilea WebTV μπορεί να παρακολουθήσει ο πιστός όλες τις δραστηριότητες της εκκλησίας π.χ. παντοπωλείο, ιατρείο, κοπτική-ραπτική κ.ά., να δει το διαδικτυακό ημερολόγιο, βίντεο με ομιλίες, διηγήσεις, διαλέξεις, ακολουθίες, να ακούσει τα podcasts (Oρθόδοξος Θείος Λόγος), βυζαντινούς ύμνους του π. Νικηφόρου κ.ά., το ραδιόφωνο, να ενημερωθεί για τη βιβλιοθήκη με πληθώρα περιεχομένου αλλά και τη μαγειρική Γαλιλαίας.

Αξιοσημείωτη είναι η δυνατότητα «Άναψε κεράκι», η ανοιχτή γραμμή με τον πνευματικό, όπου οι ερωτήσεις με σειρά προτεραιότητας απαντώνται στο τέλος της κάθε ομιλίας του πατρός Νικηφόρου, αλλά και ο διαδικτυακός προγραμματισμός των πιστών για διά ζώσης συνάντηση με τον πνευματικό. Η φράση που συνοδεύει τον πατέρα σε κάθε στιγμή της ζωής του είναι «Η πίστη μας να μην είναι θεωρητική αλλά πρακτική, που θα εκφράζεται μέσα από την αγάπη μας προς τον άλλον».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.