Η Ελληνορθόδοξη Σχολή του Τιμίου Σταυρού εγκαινιάζει νέο πρόγραμμα ενός έτους για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, το οποίο έχει τον τίτλο: Πιστοποίηση στη Διακονία Νέων και Εφήβων και στην Ηγεσία. Το πρόγραμμα έχει σχεδιασθεί για εκείνους που έχουν λάβει πτυχίο Bachelor και επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις θεολογικές γνώσεις τους αναπτύσσοντας δεξιότητες και κατανόηση, εργαλεία απαραίτητα για την αποτελεσματική διακονία των νέων.

Το πρόγραμμα Πιστοποίησης αποτελείται από δύο πλήρη εξάμηνα μαθημάτων σε επίπεδο Master’s σε συνδυασμό με στοιχεία εντατικής μελέτης εργασίας, η οποία θα πραγματοποιείται από το Office of Vocationand Ministry’s CrossRoad Summer Institute and Telos Project, προσφέροντας στους συμμετέχοντες εντατική, καθοδηγητική κατάρτιση καθώς εμβαθύνουν την θεολογική γνώση και πνευματική διαμόρφωσή τους. Κατά το τέλος του προγράμματος, οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να επιδείξουν βασική γνώση σε θέματα Ορθόδοξης θεολογίας και ιστορίας. Θα μπορούν να ορίσουν ένα πλαίσιο για το πώς η Ορθόδοξη σκέψη και ζωή θα τους βοηθήσει προσωπικά στην διά βίου ανάπτυξη της πνευματικότητας και κατάρτισης στο λειτούργημά τους και θα μπορούν να σκέπτονται θεολογικά και με κριτικό τρόπο σχετικά με την Ορθόδοξη Χριστιανική παράδοση, ιστορικά και ταυτόχρονα εντός της σύγχρονης Εκκλησίας και κοινωνίας.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μοναδική ευκαιρία για οποιονδήποτε επιθυμεί να εργασθεί με τη νεολαία σε ενοριακό, επισκοπικό ή μητροπολιτικό επίπεδο. Εκτός από την διεύρυνση της θεολογικής κατάρτισης και την εξερεύνηση του λειτουργήματος, το κομμάτι της μελέτης έρευνας του προγράμματος αυτού θα προσφέρει ανεκτίμητη πρακτική εξάσκηση μέσω του τμήματος OVM σε συγκεκριμένους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της διοίκησης, ανάπτυξης/συγκέντρωσης χρημάτων, επικοινωνίας και φωτογραφίας/μέσων.

Χάρη στη γενναιόδωρη χορηγία της Ηγεσίας των 100, προσφέρονται αρκετές πλήρεις υποτροφίες για νέους σπουδαστές που θα γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα. Η εξέταση των αιτήσεων θα ξεκινήσει στις 1 Ιουνίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε αίτηση, επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://hchc-7315483.hs-sites.com/certificate-in-youth-young-adult-ministry-and-leadership

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.