Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022, απηύθυνε χαιρετισμό στην επιστημονική ημερίδα με τίτλο: "Παροχή Παρεμβάσεων στη Φροντίδα Υγείας μέσα από Διαφορετικές Προσεγγίσεις, Τεχνολογικά Εργαλεία και Εναλλακτικές Κοινωνικές Μεθόδους», την οποία διοργάνωσε η Στέγη Καϊμακλίου "Αρχάγγελος Μιχαήλ" και το εργαστήριο ιατρικής φυσικής και ψηφιακής καινοτομίας.

Μετά τον χαιρετισμό του Πανιερωτάτου, η διευθύντρια της Στέγης ηλικιωμένων”Αρχαγγέλου Μιχαήλ” Καϊμακλίου, κ. Έρση Παπαγιάννη, και ο κ. Ανδρέας Γεωργίου τίμησαν τον Πανιερώτατο με το κουτί αγάπη από τη Στέγη, συμπεριλαμβάνοντάς τον στα 29 πρόσωπα επιρροής που χαρακτηρίζονται για τη γενναιοδωρία και προσφορά τους.

Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Συνοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό, κατά την οποία μίλησαν ο Δρ. Παναγιώτης Μπαμίδης, καθηγητής Ιατρικής του ΑΠΘ, ο Δρ. Κωνσταντίνος Πατίχης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, η Δρ Ζωή Δωροθέα Πανά, Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας για θέματα πανδημίας και καθηγήτρια στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η Δρ. Ελένη Ντάφλη, καρδιολόγος και καθηγήτρια στην ιατρική σχολή του ΑΠΘ, καθώς και οι επαγγελματίες υγείας AMEN.

Η ημερίδα τελούσε υπό την αιγίδα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.