Φάρος ελπίδας για χιλιάδες παιδιά στην Ουγκάντα, αποτελεί το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί εκεί η ορθόδοξη εκκλησία στην Αφρικανική χώρα.

Και μπορεί η Κομοτηνή να απέχει πολλά χιλιόμετρα, όμως έχουν αναπτυχθεί μεταξύ τους δεσμοί, χάρη σε έναν ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Μουτιάμπα που το έργο του είναι γνωστό κι αναγνωρίσιμο.

Σήμερα θα είναι στην Κομοτηνή όπου το κοινό μας θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί στις 7 το απόγευμα στη Λέσχη Κομοτηναίων, από τον πατέρα Αντώνιο για την κατάσταση και το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία και συμπαράσταση της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Κομοτηνής.

Θυμίζουμε ότι η Κομοτηνή χάρη στους δωρητές της έχει την δική της ξεχωριστή παρουσία στην Ουγκάντα. Κάποια σημαντικά κτήρια είναι δωρεά Κομοτηναίων που φέρουν το όνομά τους, όπως το σχολείο και το οικοτροφείο, που θέλει κάποια επιπλέον στήριξη για να ολοκληρωθεί ο εξοπλισμός του. Το τρακτέρ που αγοράστηκε με έρανο του πατέρα Ναθαναήλ Καδίρη από τον Άγιο Αθανάσιο Κοσμίου πριν χρόνια, σήμερα δίνει λύσεις στην καλλιέργεια της γης και του καλαμποκιού. Το οικοτροφείο που θέλει εξοπλισμό κ.α.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνεται με την καταβολή αντιτίμου 7 ευρώ, ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου. Στους συμμετέχοντες θα προσφέρεται καφές.

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.