Τόνοι λάσπης που δημιουργούν «λιμνούλες» και προβλήματα στη διέλευση προς την Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος στο Φόδελε προκλήθηκαν και πάλι εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Κρήτη.

Πρόκειται για ένα σημείο στο Μαλεβίζι, που επανειλημμένα έχει πληγεί.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του ekriti.gr και του maleviziotis.gr, οι ισχυρές βροχοπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει μεγάλο μέρος του εξωτερικού χώρου της Μονής, ενώ σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί και στον δρόμο του Φόδελε, που οδηγεί σε αυτήν. Τμήμα του δρόμου εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για όσους τον διασχίσουν, καθώς μεγάλος όγκος λάσπης έχει καλύψει το οδόστρωμα.

Τα χώματα που κατέβηκαν για άλλη μια φορά στο δρόμο, που ενώνει το Φόδελε με την Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, έκαναν το δρόμο να μην διακρίνεται καν σε κάποια σημεία. Οι ορμητικές βροχές κατέστησαν δύσκολη την κυκλοφορία.

Ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Γιώργος Πετούσης ενημερώθηκε άμεσα και, όπως δήλωσε στο Maleviziotis.gr, μηχάνημα πρόκειται να μεταβεί στην περιοχή, για να αποκαταστήσει τις ζημιές.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.