Με κατάνυξη τελέσθηκε η ακολουθία της Τριθέκτης (Κοντάκιο των Χριστουγέννων), για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το εσπέρας της Κυριακής προ της Χριστού Γεννήσεως 22 Δεκεμβρίου 2019, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος χοροστάτησε στην Ακολουθία, η οποία είναι ακολουθία του Βυζαντινού Κοσμικού Τυπικού που ψαλόταν στο Ναό της του Θεού Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως, συμπαραστατούμενος υπό τους Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αμφιλόχιο Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Στάμο, Αρχιερατικό Επίτροπο Καρδίτσης, τον Αιδεσιμολογιώτατο Οικονόμο π. Παναγιώτη Καλλιώρα, υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως και τον Ιερολογιώτατο Αρχιδιάκονο π. Θωμά Κάια.

Τους ύμνους της Ακολουθίας έψαλε ο Χορός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς μας Μητροπόλεως υπό τη Χοραρχία του κ. Ιωάννου Παπαχρόνη, Διευθυντού και Καθηγητού της Σχολής.

Μετά το πέρας της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος απένειμε τους τίτλους σπουδών, Πτυχίο και Διπλώματα, στους επιτυχόντες σπουδαστές της Σχολής κατά το περασμένο σχολικό έτος 2019-2020.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.