Πάτρα: Μια συγκινητική ανθρώπινη ιστορία.

Άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά αφού προσκύνησε την εικόνα του Ιησού Χριστού και έψαλλε για τελευταία φοά το Χριστός Ανέστη.

Μία συγκλονιστική ανθρώπινη ιστορία εκτυλίχτηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στο Άσυλο Ανιάτων στην Πάτρα. Σύμφωνα με το tempo24 μια ηλικιωμένη τρόφιμος άφησε την τελευταία της πνοή αμέσως μόλις ο ιερέας έψαλλε το Χριστός Ανέστη. Το περιστατικό που συγκλόνισε τους ανθρώπους του Ιδρύματος στην Πάτρα και τον ιερέα, έγινε αμέσως μετά την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία που εψάλλει στο Άσυλο το πρωί της Κυριακής.

Γυναίκα έψαλε το Χριστός Ανέστη, προσκύνησε την εικόνα στην Πάτρα και πέθανε
Η ηλικιωμένη από την Πάτρα που άφησε την τελευταία της πνοή αφού προσκύνησε
Μόλις η Θεία Λειτουργία ολοκληρώθηκε, ο ιερέας επισκέφθηκε τα δωμάτια του Ασύλου για να ψάλλει μαζί με τους τροφίμους το Χριστός Ανέστη. Μπαίνοντας στο δωμάτιο όπου βρισκόταν η ηλικιωμένη κατευθύνθηκε προς το κρεβάτι της. Έψαλλε μαζί της, της έδωσε να προσκυνήσει την εικόνα της Αναστάσεως και μόλις κινήθηκε προς την πόρτα, η γυναίκα κατέληξε. Τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και οι άνθρωποι του Ασύλου δήλωσαν συγκλονισμένοι από το περιστατικό. Να σημειωθεί πως την Μεγάλη Εβδομάδα η γυναίκα είχε κοινωνήσει.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.