ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα της Κιβωτού του Κόσμου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - Τι ανέφερε για συγκεκριμένο πρόσωπο που ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΚΟΣΜΟ εναντίον του π Αντωνίου.

Πατέρας της Κιβωτού του Κόσμου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Μας έκαναν πλύση εγκεφάλου- Ήθελαν τεχνητό χάος.

Τις πρώτες μέρες που ξέσπασε το ζήτημα της Κιβωτού φοβόμασταν όλοι πολύ. Δεν ξέραμε τι να πιστέψουμε. Είχαμε εμπιστοσύνη στον π Αντώνιο, τον ξέραμε. Αυτό το πρόσωπο, άρχισε να μας προσεγγίζει, όχι μόνο εμένα αλλά τουλάχιστον 12 γονείς.

Μας ξεσήκωνε, έλεγε πως έχει πληροφορίες ότι θα πάει φυλακή ο π Αντώνιος, η πρεσβυτέρα όλοι, χωρίς αυτός να έχει παιδί μέσα, χωρίς να έχει την οποιαδήποτε σχέση με μας ή την Κιβωτό.

Μας συστήθηκε ως εκπρόσωπος οργανισμού που δεν υπάρχει, ρωτήσαμε την Πρεσβεία, η οποία μαζεύει σήμερα υπογραφές και ενίσχυση για τα θύματα του μεγάλου σεισμού και αρνήθηκε την ύπαρξη τόσο του οργανισμού όσο και του προσώπου σε θεσμικό επίπεδο.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ΄΄λαγούς΄΄ που βγήκαν μπροστά νωρίς στην υπόθεση της Κιβωτού, εξαπατώντας αρχικά τους γονείς και εν συνεχεία την κοινή γνώμη για να καλλιεργηθεί ΚΛΙΜΑ σε βάρος του Ιερέα.

Ακολουθεί η μαρτυρία του γονιού.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.