ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Ο Δημοσιογράφος Δημήτριος Παπαδέλης επικοινώνησε με διάκονο που επιβεβαιώνει το σενάριο που εδώ και μέρες ακουγόταν πως ο 12χρονος μαθητής του μουσικού σχολείου στο Ίλιον που απασχόλησε την κοινή γνώμη είναι γιος Ιερέα.

Ο Δημοσιογράφος Δημήτριος Παπαδέλης ήρθε σε επαφή με την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου και με τον Πρωτοσύγκελλο ο οποίος μόλις ρωτήθηκε για το ζήτημα δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.

Να σημειωθεί πως συνδεριάζει σήμερα για δεύτερη μέρα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Νέα επιστολή από Ιεράρχη Β. Ελλάδος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Στα δημόσια σχολεία τα περισσότερα περιστατικά

Ο κος Λιάγκας αναφέρεται στην εκκλησία ότι από τα εμβόλια και μετά έχει εκτεθεί. Προφανώς αναφέρεται σε ορισμένους ιερείς και Γέροντες πνευματικούς που δηλώσανε αρνητές της πανδημίες και των εμβολίων. Να είναι 10-20-40 στο σύνολο? Δεν γνωρίζει ο κος Λιάγκας ότι η επίσημη εκκλησία της Ελλάδος τόσο σε δελτία τύπου όσο και σε ανακοινώσεις αλλά και σε εγκυκλίους που έχει στείλει σε Ιερές Μητροπόλεις κτλπ δηλώνει το αυτονόητο?

Ότι προφανώς και είναι ιατρικό και όχι πνευματικό θέμα? Είναι άδικο και προβοκατόρικο να λέμε ότι η εκκλησία συνολικά έχει εκτεθεί. Όπως σε κάθε κατηγορία, στην δημοσιογραφία, στην πολιτική π.χ έτσι και στην εκκλησία υπάρχουν ορισμένοι που αποτελούν παραφωνία και εκφράζουν προσωπικές και όχι επίσημες απόψεις.

Η συνέχεια στο άρθρο Νέα επιστολή από Ιεράρχη Β. Ελλάδος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Στα δημόσια σχολεία τα περισσότερα περιστατικά

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.