Η Γιορτή της Μητέρας αύριο Κυριακή 9 Μαϊου, είναι μια μικρή υπενθύμιση για τη σημασία των μαμάδων στη ζωή μας και γι’ αυτό η Vogue προτείνει μια σειρά από εμπνευσμένα δώρα που θα τις γεμίσουν με χαρά και χαμόγελο.

Ευχές για Καλημέρα με λόγια και εικόνες Μπορεί πολλές φορές να λέμε μία ξερή «καλημέρα» σε όσους μιλάμε τα πρωινά όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτά τα πρώτα λόγια είναι αυτά που θα πρέπει να στέλνουν την πρώτη θετική ενέργεια. Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, φροντίστε να καλημερίζετε με όμορφο τρόπο τους γύρω σας.

Πείτε σε γνωστούς, συναδέλφους, φίλους και λατρεμένα πρόσωπα μια γλυκιά καλημέρα γεμάτη αισιοδοξία και χαμόγελο και σίγουρα η θετική ενέργεια θα γυρίσει πολλαπλάσια! Ακολουθούν πρωτότυπες και όμορφες ευχές για καλημέρα για να τις χαρίσετε όπου αγαπάτε! Λόγια ψυχής και αγάπης για καλημέρα – Άνθρωπος που έχει αγγίξει την ψυχή μου θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου… Καλημέρα! *** – Η όμορφη μέρα ξεκινά με ‘σένα να χαμογελάς!!!

*** – Κάθε μέρα που ξυπνάς επιλέγεις τι να ξεκινήσεις, τι να σταματήσεις και τι να συνεχίσεις… Καλημέρα!!! *** – Έχετε την Αγάπη μου, τα φιλιά μου και την πιο γλυκιά Καλημέρα!! *** – Ό,τι αξίζει στη ζωή είναι τα λίγα και μικρά πράγματα που δίνουν πολλά και μεγάλα χαμόγελα! Καλημέρα από καρδιάς! *** – Σε όλους τους ανθρώπους που με αγαπούν και με κάνουν να χαμογελώ, τους στέλνω την αγάπη μου και την πιο γλυκιά μου Καλημέρα!!! *** – Σου στέλνω μία γκυκιά καλημέρα γεμάτη αισιοδοξία και χαμόγελο!!!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.