Επί τη εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, πανηγυρίζει την Κυριακή 08/11 η Ιερά Μονή Ταξιάρχου Μιχαήλ του Πανορμίτου στη νήσο Σύμη. Το Σάββατο 07/11 το απόγευμα θα ψαλεί ο πανηγυρικός εσπερινός και την Κυριακή 08/11 το πρωί θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία. Ο πανηγυρικός εσπερινός και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία θα μεταδοθούν απευθείας από την ‘Πειραϊκή Εκκλησία’.

Εορτάζει, επίσης, το φερώνυμο ιερό παρεκκλήσιο που βρίσκεται στον Ιερό Ναό Παναγίας ‘Ρόδον το Αμάραντον’ Χατζηκυριακείου με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Το Σάββατο 07/11 στις 18:00 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός. Στις 19:00 θα ψαλεί Ιερά Παράκληση και στις 19:30 -22:30 θα τελεσθούν ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Την Κυριακή 08/11 το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στον κυρίως Ναό και στο παρεκκλήσιο. Στις 18:00 θα ψαλούν ο Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Νεκταρίου.

Την Δευτέρα 09/11 το πρωί, θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου.

Πανηγυρικά θα τιμηθεί η εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Πειραιώς. Το Σάββατο 07/11 στις 17:30 θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός και στη συνέχεια θα ψαλόύν οι Χαιρετισμοί στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Την Κυριακή 08/11 το πρωί θα τελεσθούν δύο Θείες λειτουργίες, στις 06:40 και στις 10:10. Στις 17:00 θα ψαλούν μεθέορτος εσπερινός και η Παράκληση στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Η Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ, Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων από τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιο Μισσό.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Τριπολιτσιώτης Παντελής

Yπέρ κανονικού εορτασμού της εορτής των Χριστουγέννων το 2020 και υπέρ κανονικό εορτασμού της εορτής των Θεοφανείων το 2021, με ελεύθερη προσέλευση Xριστιανών στους ιερούς ναούς χωρίς μάσκα.