Είμαι στον Ναό Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα, από το διαδίκτυο έμαθα για το θαύμα που έχει γίνει στον Ταξιάρχη, ήρθα αμέσως και προσκύνησα.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέα συγκλονιστική εμφάνιση- Συνεχείς εμφανίσεις του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Ταξιάρχη του Λαυριωτη. Όπως αναφέρει ο Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατεας.

Συγκεκριμένα πιστή αναφέρει:

https://www.youtube.com/shorts/TEDAuxMp7Vc

Είμαι στον Ναό Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα, από το διαδίκτυο έμαθα για το θαύμα που έχει γίνει στον Ταξιάρχη, ήρθα αμέσως και προσκύνησα.

Είδα όπως κοιτάμε την εικόνα στο δεξί του ματάκι να ανοίγει αργά και να κλείνει, το μάτι φανηκε να έχει χρώμα γαλανό και μια γλυκύτητα και όση ώρα προσευχόμουν και ενώ είχα συγκινηθεί απίστευτα άρχισα να βλέπω ότι κοκκινίζουν τα μαγουλάκια του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Και κάτω από τη μύτη ένα κόκκινο σημάδι σαν να έβγαζε αίμα και είδα πάλι το μάτι του να ανοίγει και είπα Θεε μου με αξίωσε ο Θεός και ο Ταξιάρχης που τον ευλαβούμαι να προσκυνησω την Άγια εικόνα του και να του ζητήσω έλεος και βοήθεια για την οικογένεια μου και τους συγγενείς και εύχομαι να φύγει η πανδημία και να επιστρέψει η υγεία και η χαρά σε όλο τον κόσμο.

Το όνομα μου είναι Μαρία Βαμβακιανού, το είδε και το παιδάκι μου σήμερα αυτό το θαύμα, να έρθουν όλοι και να προσκυνήσουν με καρδιά.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.