ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΓΙΟΡΤΗ: "23 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ"!

Σήμερα 18 Ιουλίου 2022,συμπληρώνονται 23 χρόνια που ανατέθηκε,από τον Μέγα,Αλησμόνητο,Μοναδικό,Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο,στον Πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη,το Τιμόνι του Προσκυνηματικού Λαξευμένου,Ιερού Ναού,στο Βράχο του Λυκαβηττού! “Είναι μία σύγχρονη Πνευματική Κυψέλη”,είχε Προφητεύσει ο διορατικός Μακαριώτατος,όταν αποφάσισε τη τοποθέτηση στον Ιερό Αυτό Ναό,με την ιδιαίτερη Ακτινοβολία και τη ξεχωριστή Πνευματικότητα, του Πατέρα Δημήτριου Λουπασάκη!

Ο Τερά στιος Χριστόδουλος,ουδέποτε επηρεάστηκε από τον κάθε ζηλόφθονα,κακοπροαίρετο,κακόψυχο,μικρόψυχο,καλοθελητή! Ως Ευλαβικός,Ευσεβής και Ταπεινός Προσκυνητής,οδηγήθηκα σήμερα σε Αυτό το Ιερό Κόσμημα,το Ναό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού,που ο Πατέρας Δημήτριος παρέλαβε “ερείπια και σύντομα τα μετέτρεψε σε Όαση”! Παρόντες και χιλιάδες Πιστοί Προσκυνητές!Όλοι με Ευλάβεια Πρασευχηθήκαμε και περιμέναμε υπομονετικά να Ευχηθούμε γιά τα καλύτερα, στο Πατέρα Δημήτριο,τον Μεγάλο Ασκητή,Σεμνό, Ακούραστο,Ανιδιοτελή Εργάτη της Ορθοδοξίας και Ταπεινό Υπηρέτη Του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού!

Πολλές Ευχές προσωπικά εγώ,έδωσα και στους άξιους νέους Πατέρες,Συνεργάτες και Συλλειτουργούς του Λευίτη Άγιου Πατέρα,που με την εντμότητά τους, την ανιδιοτέλειά τους,την αγνή τους Πίστη,το σπάνιο Ήθος τους
,την απαράμιλλη Ευγένειά τους,και την υπέρμετρη Αγάπη τους,γιά όλες τις Πιστές και όλους τους Πιστούς, που πλαισιώνουν και συμπαρίστανται στο Θεάρεστο Έργο του Πατέρα Δημήτρι ου!Μετά τη Προσευχή που έκανα,με ιδιαίτερη Κατάνυξη, στον Ι.Ν.Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού και την Ευλογία που έλαβα από τον Άγιο Πατέρα Δημήτριο και τον Ιερό-Τίμιο Σταυρό που κρατούσε στα χέρια του; κατευθύνθηκα γιά Προσευχή και προς τα Ιερά Προσκυνητάρια του Αγίου Αριστείδη και του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου!Επισημαίνεται ότι σήμερα επίσης,

Τιμάται και ο μαρτυρήσας Άγιος Αιμιλιανός,που μαζί και με τους άλλους Προστάτες Άγιους, του Πατέρα Δημήτριου Λουπασάκη,τον θέτουν υπό τη Σκέπη και τη Προστασία Τους!Είθε ο Μεγαλοδύναμος,η Μεγαλόχαρη,ο Άγιος Δημήτριος,ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος και ο Άγιος Πορφύριος,να Χαρίζουν υγεία στο Πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη,να του Δίνουν δύναμη και κουράγιο, γιά να συνεχίσει να υπηρετεί την Ευλογημένη Αποστολή του!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΕ !ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ!Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ,ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Στυλιανος Βαφειάδης 1 χρόνο πριν

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΕ !ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ!Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ,ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.