Μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της Γ' Κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών του Δημοτικού, της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου όπου το παρόν έδωσε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και προσπάθησαν να αποδώσουν μέσα από θεατρικά και τραγούδια ολα όσα αφομοίωσαν κατά τις ημέρες της παραμονής τους στην κατασκήνωση μέσα από την αθωότητα τους και με πρωτοτυπία που μόνο τα παιδιά έχουν και ξέρουν να δείχνουν και στους μεγάλους που παρακολούθησαν την όμορφη γιορτή τους.

Δέκα ημέρες τα παιδιά κάτω από την επίβλεψη του αρχηγείου, των στελεχών και των υπευθύνων πατέρων , είχαν την ευκαιρία να δεχθούν ωφέλιμα μηνύματα και κυρίως την αγάπη και το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον καθώς και όλα εκείνα τα πνευματικά στοιχεία και εφόδια που προσφέρει μια Χριστιανική Κατασκηνωτική.

Στο τέλος της γιορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. συνεχάρη τα παιδιά για την όμορφη διοργάνωση και πραγματοποίηση της γιορτής τους αλλά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους γονείς οι οποίοι εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στα χέρια των υπευθύνων της κατασκηνώσεως.

Να σημειωθεί ότι αύριο Κυριακή 24 Ιουλίου, θα τελεστεί αγιασμός για την Δ’ Κατασκηνωτική περίοδο αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.