Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 παραμονή της εορτής της Αγίας Κυριακής ετελέσθηκε ο Εσπερινός που είναι το πρώτο πανηγύρι του φετινού καλοκαιριού στο Αρκαδικό Χωριό της Κυνουρίας.

Στήν Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος πλαισιούμενος από κληρικούς της Κυνουρίας και της Τριπόλεως.

Αύριο Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 από ώρας 7 έως 10 πρωϊνής θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία εις τον Ιερόν Ναό της Αγίας Κυριακής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας εμφανώς συγκινημένος στο λόγο του αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της κατασκευής και ολοκληρώσεως του Ιερού Ναού της Αγίας Κυριακής για το Αρκαδικό Χωριό της Κυνουρίας, τονίζοντας ότι στόχος του είναι να περατωθεί η ανέγερση του Ιερού Ναού, δηλαδή η τοιχοποιία, με την κάλυψη συνολικά της δαπάνης εκ μέρους του, με μόνο στόχο οι κάτοικοι του χωριού εν συνεχεία να μπορέσουν να περατώσουν εσωτερικά τον υπό ανέγερσιν Ιερό Ναό ο όποιος θα αποτελεί σημείο αναφοράς για το Αρκαδικό Χωριό.
Ενορίτες, ξενιτεμένοι και μόνιμοι κάτοικοι του Αρκαδικού Χωριού καθώς και φιλέορτοι Χριστιανοί από τις γύρω ενορίες των χωριών της Κυνουρίας συμμετείχαν στην Ακολουθία του Εσπερινού, εορτάζοντας μαζί με τους κατοίκους του Αρκαδικού Χωριού την εορτή της Αγίας Κυριακής.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.