Θλίψη στο δημοσιογραφικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Γιώργου Στράγκα ο οποίος έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως την Κυριακή 23 Αυγούστου.

Η ΕΡΤ αποχαιρέτησε τον συνάδελφο με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Η ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη τον εκλεκτό συνάδελφο Γιώργο Στράγκα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή αιφνιδίως, την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020.

Ο εκλιπών, επί σειρά ετών, προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ΕΡΤ και διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό και το ήθος του, τόσο ως διευθυντής παραγωγής σε τηλεοπτικές εκπομπές όσο και ως μουσικός παραγωγός και παρουσιαστής στο ραδιόφωνο.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του» αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού.

Το προφίλ του Γιώργου Στράγκα στο facebook γέμισε από συγκινητικά μηνύματα συναδέλφων που έσπευσαν να θυμηθούν ορισμένες από τις στιγμές που είχαν περάσει με το δημοσιογράφο και να εκφράσου τα συλλυπητήρια τους.

Ανάμεσα στα μηνύματα και αυτό της δημοσιογράφου Νατάσας Ράγιου η οποία έγραψε: «Τα πρώτα μας βήματα στην τηλεόραση.. στην ΕΡΤ, παιδιά ακόμα .. Μια καλημέρα ήταν αυτή, δροσερή και χαμογελαστή όπως η καρδιά σου.. Αντίο Γιώργο μου αγαπημένε..» και μοιράστηκε φωτογραφίες από το ξέγνοιαστο παρελθόν.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.