Για το άτυχο συμβάν με τον δήθεν θάνατο του βιρτουόζου του κλαρίνου, Γιώργου Μάγκα, θέλησε να τοποθετηθεί μέσω των social media Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν και το πρόσωπο που έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου.

Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη ο Σπύρος Μπιμπίλας ζήτησε συγγνώμη ενώ η οικογένεια του δεξιοτέχνη του κλαρίνου εξέφρασε τον εκνευρισμό της.

Σε ανάρτησή του στα social media, τόνισε ότι ζήτησε συγγνώμη δημόσια και ιδιωτικά για όσα έγιναν και εξέφρασε την οργή του που κάποιοι βρήκαν ευκαιρία για να τον στοχοποιήσουν, να τον βρίσουν και να τον προσβάλλουν.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Με αφορμή την άστοχη η ανάρτησή μου για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγαν δημόσια ανάρτηση αλλού και για την οποία δημόσια και ιδιωτικά ζήτησα συγνώμη από τον άμεσα θιγόμενων… διάφοροι βρήκαν ευκαιρία για ακόμα μία φορά να με στοχοποιήσουν να με βρίζουν χυδαία, να με προσβάλλουν γιατί στο πρόσωπό μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα! Δεν θα με τρομάξουν αυτά από όπου κι αν προέρχονται ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα… Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς, δημοσιογράφος συναδέλφους και φίλους που μου συμπαραστέκονται στην άδικη ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».

Διαβάστε επίσης Μάγκας: Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.