Ο «βασιλιάς του κλαρίνου» εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση στον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών για την επίμαχη ανάρτησή του.

«Σκέφτομαι να κάνω μήνυση… Δεν είναι κακό παιδί ο Μπιμπίλας, αλλά δεν επιτρέπεται ρε Μπιμπίλα το πράγμα που έκανες», δήλωσε ο «βασιλιάς του κλαρίνου» Γιώργος Μάγκας για τον «θάνατό» του που προς στιγμήν βύθισε σε θλίψη την κοινή γνώμη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση στον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρο Μπιμπίλα για την επίμαχη ανάρτησή του. «Ο Μπιμπίλας δεν έφτιαξε καλά τα πράγματα… Δεν ξέρω πού το βρήκε αυτό, πρέπει να τον ρωτήσετε. Στενοχώρησε την Ελλάδα, στενοχώρησε την Ευρώπη, παίρνανε τηλέφωνο μέχρι τη 1 η ώρα τη νύχτα και κλαίγανε οι άνθρωποι. ”Γιώργο είσαι εσύ; Εγώ είμαι ρε παιδιά, εγώ είμαι ρε παιδιά… εδώ γίνεται χαμός», ανέφερε.

Στη συνέχεια είπε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας επικοινώνησε μαζί του για να ζητήσει συγγνώμη.

«Ο Μπιμπίλας με πήρε τηλέφωνο και ζήταγε συγγνώμη. Δεν μου είπε πού το βρήκε. ”Πού το βρήκες εσύ; Ποιος σου είπε αυτό το πράγμα και έγραψες τέτοια κουβέντα ότι έχω πεθάνει και ο κόσμος εδώ να παίρνει τηλέφωνα”. Να μην σταματάει το τηλέφωνο από Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία!», διερωτήθηκε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ευχαριστώντας τον κόσμο για την αγάπη και τη συμπαράστασή του.

«Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση, μου έδωσε κουράγιο πολύ» δήλωσε ακόμη ο «βασιλιάς του κλαρίνου».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.