«Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα, βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του» εξήγησε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έδωσαν συνέντευξη και μίλησαν για την πρώτη τους γνωριμία, αλλά και τη συνεργασία που κατέληξε σε σχέση.

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Πρωινό μας» και εξήγησε πώς προέκυψε η γνωριμία τους.

Πρώτη, η Δήμητρα Βαμβακούση δήλωσε: «Δεν έτυχε να γνωριστούμε σε κοινή παρέα, κάπου έξω ή μέσα σε κάποιο πλατό. Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ο πατέρας Δημήτριος, που ήταν στον Λυκαβηττό, ένας ιερέας που βοηθά κόσμο».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Μας έβαλε κι εμάς ως προσκυνητές να προσπαθούμε να μάθουμε για ποιον λόγο γίνεται η απομάκρυνση και έτσι, μετά ήρθε και το διαφημιστικό».

Όπως εξήγησε η Δήμητρα Βαμβακούση, πλέον βρίσκονται κι οι δύο σε απόσταση από τον ιερέα. «Είναι από μόνο του πολύ λεπτό θέμα και εγώ γι’ αυτό το αναφέρω. To μόνο που κάνει είναι να βοηθάει κόσμο, επειδή τον έχουν διαβάλλει, οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν δεν επηρεάστηκαν καθόλου από αυτό», τόνισε.

«Ωστόσο, δεν τον έχουμε κοντά μας. Εμένα και τον Γιώργο, αυτό μας φέρνει πιο κοντά. Ο κόσμος πονάει και δεν έχει ανθρώπους που να νοιάζονται πραγματικά, είναι δύσκολο να βρούμε ανθρώπους που να νοιάζονται κι ειδικά, κάποιον Πατέρα», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.