Γιατί άφησα τα new age και έγινα ξανά Χριστιανή Ορθόδοξη. Τι είναι στα αλήθεια η Γιόγκα και ο αποκρυφισμός.

Συνοπτικά λοιπόν.. πιστεύω πως η Παναγία με βοήθησε να ανοίξω τα μάτια μου! Προσευχήθηκα μετά από χρόνια σ αυτήν εκείνο το βράδυ να με βοηθήσει να καταλάβω γιατί είχα απανωτά προβλήματα υγείας τόσο καιρό.

Κατάλαβα πως τίποτα απ όσα είχα μάθει μπορούσαν να με βοηθήσουν και έτσι ήταν η μόνη μου επιλογή. Γνώρισα τον πρώην αποκρυφιστή που ανάφερα στο βίντεο μετά από λίγες μέρες και όσο συζητούσαμε άρχισα να

καταλαβαίνω τα πράγματα διαφορετικά, με τρόπο που δεν μπορούσα πιο πριν. Γιατί είχα ξανά έρθει πολλές φορές σε κόντρα με Χριστιανούς και προσπαθούσα να υπερασπιστώ τα πιστεύω μου, αγαπούσα πολύ αυτές τις πρακτικές και μου ήταν πολύ δύσκολο να τις αφήσω.

Η προσευχή όμως εισακούστηκε γιατί εμπιστεύτηκα την Παναγία εκείνο το βράδυ, το μυαλό μου έλεγε όλα πάνε καλά ξέρεις όλη την αλήθεια, αλλά η καρδιά μου ήξερε πως η Παναγία θα μου δείξει αν όσα ήξερα ήταν αλήθεια η πλάνη του διαβόλου.

Έτσι φωτίστηκε το μυαλό μου και άρχισα να μελετώ ξανά. Ήρθα σε μετάνοια και αγάπησα τον Χριστό..τοτε κατάλαβα τι πάει να πει πραγματική αγάπη και Θεός, καμία σχέση με όλα τα προηγούμενα

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.8 (5 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.