Την υποστήριξη της Επιστημονικής Ιατρικής Κοινότητας προς τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο εκφράζει με δήλωσή του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, επισημαίνοντας τα εξής.

Γιαννακόπουλος για Εκκλησία: Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος με τις πράξεις του στέλνει μηνύματα ζωής και όχι σκοταδισμού- «Η Επιστημονική Ιατρική Κοινότητα της Π.Ε.Λάρισας στέκεται στο πλευρό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κκ Ιερώνυμου στη μεγάλη του προσπάθεια να στείλει μηνύματα ζωής και όχι σκοταδισμού προς όλους τους συμπολίτες μας.

Το υψηλό επίπεδο μόρφωσης του αλλά και η σύγχρονη θρησκευτική του κουλτούρα τον οδήγησαν στο ορθό δρόμο του διαχωρισμού της αντιμετώπισης της πανδημίας και του εμβολιασμού από τη θρησκεία.

Δυστυχώς όμως ορισμένοι επικίνδυνα δογματικοί υποτιθέμενοι πιστοί και αυτόκλητοι θεματοφύλακες ιερών, πολιτειακών και επιστημονικών θεσμών, διακατεχόμενοι από Μεσαιωνικές και αναχρονιστικές αντιλήψεις, προσπαθούν να αμαυρώσουν το θεάρεστο έργο του, που ως κεντρικό στόχο έχει τη σωτηρία της ζωής, ψυχική και σωματική.

Οι προκλητικές επιθέσεις εναντίον του, φραστικές και μη, πρέπει να πάρουν ένα τέλος. Η διαφορετικότητα των απόψεων δεν μπορεί να μετατραπεί σε ένα πεδίο μάχης και σε μια προσβολή της προσωπικότητας των θρησκευτικών, πολιτικών και επιστημονικών ηγεσιών μας και όποιες προσπάθειες κατατρομοκράτησή τους θα πέσουν στο κενό».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.