Για τον Άγιο Παΐσιο όπως τον γνώρισε θα μιλήσει ο Αγιογράφος Αθανάσιος Ρακοβαλής στην Σχολή Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.

Για τον Άγιο Παΐσιο όπως τον γνώρισε θα μιλήσει την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης ο φυσικός, Αγιογράφος και καθηγητής κ. Αθανάσιος Ρακοβαλής.
Ο Άγιος Παΐσιος είχε το διορατικό χάρισμα, καθώς έβλεπε το περιεχόμενο από τις καρδιές των ανθρώπων, ακόμα και εκείνων που δεν τους είχε συναντήσει ποτέ. Ταυτόχρονα είχε το χάρισμα να προβλέπει το μέλλον και έδινε συμβουλές στους πιστούς που τον επισκέπτονταν για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους. Ήταν «Θεοφόρος» αφού κοντά του οι άνθρωποι ένιωθαν ότι είναι μέσα στην αγκαλιά του Θεού. Ωστόσο, η μεγαλύτερη ευεργεσία του Αγίου ήταν η μεταστροφή των ανθρώπων που δεν πίστευαν στην ύπαρξη του Θεού.

Το πρόσωπό του, όμως, είχε τέτοια λαμπρότητα και αγιότητα που αλλοίωνε τις ψυχές των ανθρώπων και τις γέμιζε με ειρήνη και χαρά. Ο Άγιος ήταν ένα δώρο του Θεού στον σημερινό άνθρωπο για να μας διδάξει με την ταπείνωσή του ότι ο σκοπός της ζωής του ανθρώπου είναι να κερδίσει την αιώνια ζωή.…

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.