ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Πολύς λόγος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από συκοφάντες και ανίδεους αναφορικά με τον παρακλητικό κανόνα και την ακολουθία Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και κατά πόσο έχει την επίσημη αναγνώριση της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αποκλειστικά φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα έγγραφα από το 2006 που πιστοποιούν την αυθεντικότητα του Παρακλητικού Κανόνος στον θαυματουργό Άγιο Ιούδα Θαδδαίο μαζί με μαρτυρία λογιστή που μαζί με τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο είδε τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο, του εμφανίστηκε και τον καθοδήγησε.

Οι χαιρετισμοί, η παράκληση και η ακολουθία εγκρίθηκαν από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος επί Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Ο ίδιος ο Ευάγγελος Κουτσιομήτης , σημαντικός ευεργέτης της Εκκλησίας μίλησε για τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο και τον Ναό του προβλέποντας που θα γίνει η Εκκλησία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ :

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.