ΕΚΚΛΗΣΙΑ : Για… τρεις γάμους διέρρηξαν την σχέση με την Εκκλησία και αναστάτωσαν την ελληνική κοινωνία!

Και τώρα ρίχνουν γέφυρες με δήθεν ηχηρά ονόματα και περιοδείες στην Βόρεια Ελλάδα μπας και περισυλλέξουν ψηφαλάκια!

«Ομόφυλα ζευγάρια: Έγινε ο πρώτος γάμος στο Λουτράκι – Ο τρίτος πανελλαδικά.

Υπενθυμίζεται, ότι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών θεσπίστηκε με Νόμο από την Ελληνική Βουλή στις 15 Φεβρουαρίου 2024. Με το νομοσχέδιο «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις» να γίνεται δεκτό επί της αρχής από την ολομέλεια της Βουλής στις 15 Φεβρουαρίου 2024, η Ελλάδα έγινε η 37η χώρα στον κόσμο και η πρώτη ορθόδοξη που αναγνώρισε την ισότητα στο γάμο, εισάγοντας τον κανόνα ότι ο γάμος συνάπτεται μεταξύ δύο προσώπων ίδιου ή διαφορετιοκού φύλου…..

Μόλις μερικές ώρες μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στο γάμο, δημοσιεύτηκε και η πρώτη αγγελία γάμου μεταξύ ομοφύλων.

Η δημοσίευση έγινε στην εφημερίδα “Τα Νέα” στο φύλλο της Παρασκευής και “αποκάλυψε” οτι η τελετή θα λάβει χώρα στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης. Πρόκειται για τον πολιτικό γάμο δύο ανδρών. Ο δεύτερος γάμος ομόφυλων, αλλά πρώτος γάμος γυναικών τελέστηκε στην Αθήνα από το δήμαρχο Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα στις 8 Μαρτίου». Κρίμα που δεν ήταν δήμαρχος ο προηγούμενος που είχε δηλώσει ότι θα ήταν υπερήφανος εάν θα ήταν ο πρώτος δήμαρχος που θα τελούσε τέτοιο γάμο!

Έχουν περάσει δύο μήνες από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο μεταξύ του ιδίου φύλου και η παραπάνω είδηση για τον τρίτο γάμο πανελλαδικά δείχνει το μεγάλο λάθος της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προβεί, παρά την βούληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και την αντίθετη θέση της Εκκλησίας, στην εν λόγω ψήφιση.

Και διερωτάται κάποιος προς τί αυτή η βουλιμία της κυβέρνησης, εφόσον μόνο τόσο λίγοι ήταν οι ενδιαφερόμενοι; Εκτός και εάν το δημοσίευμα δεν είναι αληθές. Αλλά εν τοιαύτη περιπτώσει άς βγεί η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου να μας πει πόσοι γάμοι έγιναν μέχρι σήμερα; Άξιζε ο κόπος να συγκρουστεί η κυβέρνηση με την Εκκλησία και οι σχέσεις να φθάσουν σε αδιέξοδο;

Τί έχουν να πουν τώρα οι αμετανόητοι πρωτοκλασάτοι της κυβέρνησης που τρέχουν στις εκκλησίες να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα επινίκια των επιπόλαιων πράξεών τους; Και γιατί δεν βγαίνουν να αναγνωρίσουν δημόσια το λάθος τους; Ήταν ένα λάθος που θα παραμείνει στην ιστορία ως ένα καπρίτσιο ορισμένων που θέλησαν να εξευτελίσουν τον θεσμό της Εκκλησίας, αλλά προ πάντων να θεσμοθετήσουν εναντίον του Ευαγγελικού νόμου, που το Σύνταγμα της Ελλάδας αναγνωρίζει!

Και έφθασαν να γιορτάζουν με διάφορα σόου, λουλούδια και πάρτυ σε μπαρ τα επινίκια για τρεις γάμους, αυτοί που αποδείχτηκαν πολιτικά ανώριμοι με τους άκρατους πανηγυρισμούς τους! Τώρα ας μην διαμαρτύρονται για το πού θα πάνε οι ψήφοι στις ευρωεκλογές!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.