ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Σφορδρή αντίδραση του Γέροντα Πρόδρομου από το Άγιο Όρος σχετικά με τη σημερινή αναφορά του Νίκου Καρβέλα στην Εκκλησία.

Ο συνθέτης είπε:

Αναφερόμενος στην Εκκλησία του σήμερα, ο Νίκος Καρβέλας εξέφρασε τη δυσπιστία του απέναντι στο αν τηρείται το «αγαπάτε αλλήλους» του Χριστού. «Ποτέ δεν θα έλεγε ο Χριστός “να πολεμάτε, να σκοτώνετε τους αλλόπιστους”. Δεν τα είπε ποτέ».

Ανάμεσα σε όσα είπε, ο συνθέτης πήρε θέση υπέρ των ομοφυλόφιλων, που «έχουν κατακρεουργηθεί από την Εκκλησία και τη δημοκρατία» όπως τόνισε. Ωστόσο, ο Νίκος Καρβέλας, τάχθηκε ενάντια της θέλησής τους, να παντρεύονται.

Ειδικότερα, είπε: «Μέσα από το βιβλίο μου κάνω έκκληση στη γυναίκα και στον ομοφυλόφιλο άντρα που έχει εκδοθεί από την Εκκλησία και δημοκρατία κατάφωρα και από την εκκλησία και από την δημοκρατία το τονίζω.

Η Εκκλησία και δημοκρατία έχουν κυνηγήσει τη φυσιολογικότητα τόσο πολύ, ώστε να έχει καρφωθεί στο μυαλό των ανθρώπων ότι η ομοφυλοφιλία είναι πάρα φύσιν ότι είναι αρρώστια η φύση δεν κάνει τίποτα παρά φύσιν όταν αισθάνεσαι ότι έλκεσαι από έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου.

Δεν είναι παρά τη φύση είναι φυσικό αφού το λέει φύση. Άρα λοιπόν εντελώς φυσιολογικό. Πάρα φύσιν είναι ότι θέλουν να παντρεύονται. Αυτό έχω να το πω και τους το χρεώνω. Για ποιο λόγο ασχολούνται οι ομοφυλόφιλοι, οι καθόλα φυσιολογικοί ομοφυλόφιλοι, γιατί μπλέκουν με την Εκκλησία, η οποία Εκκλησία είναι υπεύθυνη για όλο αυτό που έχει συμβεί;».

Η απάντηση του Γέροντα Πρόδρομου

΄΄Εσείς κυνηγάτε την φυσιολογικότητα κύριε Καρβέλα, εσείς και όλοι όσοι προσπαθείτε να επιβάλετε νέα ήθη και πρότυπα ζωής ως φυσιολογικά ενώ η εν γένει στάση σας αποτελεί πρότυπο σατανιστών και άθεων.

Πότε κυνήγησε , συκοφάντη Νίκο Καρβέλα η Ορθόδοξη Εκκλησία αλλόπιστους: Να ντρέπεσαι για όσα είπες. Εκτελείς και εσύ υπηρεσία. Δεν τιμάς ούτε τις γυναίκες για τις οποίες κόπτεσαι όταν βρίζεις την Εκκλησία η οποία είναι συνυφασμένη με την Παναγία μας, την Ιερότερη και Ταπεινότερη γυναίκα.΄΄

Θα σου λεγα να βάλεις μετάνοια, αλλά δυστυχώς για σένα είναι αργά΄΄.

Λάμπρος Λουκάκης
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.