Γράφει ο Γέροντας Αθανάσιος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Μιμού τα σεμνά, μη κακούς μιμού τρόπους. (Μένανδρος) Του Γέροντα, Αθανασίου Μισσού- Κεραυνός εν αιθρία και πάλι μετά την ανακοίνωση - πρωτοπορία της κυβέρνησης του Βελγίου ότι θα κάνει χρήση του όρου "φύλο Χ " στα σχολεία, για να περιορίσει την ομοφοβία και να πατάξει στο μέλλον ρατσιστικές συμπεριφορές προς τους σεξουαλικώς διαφορετικούς συνανθρώπους της χώρας.

Η Ελλάδα, με τα ανδρείκελα που την κυβερνούν μετά την μεταπολίτευση, έχει μια ακόρεστη τάση να αντιγράφει οτιδήποτε κακό προμοτάρουν άλλα κράτη σε μια απελπισμένη προσπάθεια να φανεί μοντέρνα και προηγμένη.

Έτσι το στοιχείο αυτό μάλλον δεν είναι μακρινό σενάριο για την ελληνική εκπαίδευση. Οι τωρινοί μαθητές είναι οι αυριανοί πολίτες οι οποίοι θα εξοικειωθούν με τα παρά φύσιν από την τρυφερή τους ηλικία και θα τα θεωρούν λογικά και φυσιολογικά από τούδε και στο εξής.

Φυσικά δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε μπροστά στην νέα πραγματικότητα των σεξουαλικών επιλογών αφού καλώς η κακώς υπάρχουν, αλλά δεν γίνεται αυτές οι παρεκκλίσεις να γίνονται και θεσμοί που θα διαμορφώνουν απόψεις και συνειδήσεις.

” Όταν συνηθίζεις το τέρας, αρχίζεις να του μοιάζεις ” έλεγε ο Μάνος Χατζιδάκις τις προηγούμενες δεκαετίες και τώρα το τέρας ήδη έχει εισαχθεί στα σχολεία μας . Και λέω ” μας ” γιατί δεν θα αργήσει η ώρα που θα τεθεί ανάλογο ζήτημα στα ελληνικά σχολεία.

Δεν είμαι φυσικά μάντης κακών, ούτε τιμητής της ηθικής, αλλά εδώ μιλάμε για κατάφωρη ανατροπή της φύσεως των ανθρώπων και της σεξουαλικότητάς τους.

Είναι δυνατόν η ανομία να γίνεται νόμος και μάλιστα να απασχολεί τα παιδιά από την τρυφερή τους ηλικία;
Τι κόσμο θα κληροδοτήσουμε στις ερχόμενες γενιές; Σε μια ευρωπαϊκή ήπειρο που πάσχει από κρίση σε όλα τα επίπεδα είναι δυνατόν να ασχολούνται οι κυβερνήσεις με τέτοια ζητήματα;

Καλή η πρόοδος και η καινοτομία αλλά να είναι ουσιαστική. Και στο κάτω κάτω της γραφής ποιος έθεσε θέμα ότι οι αυτοπροσδιοριζόμενοι με το φύλο Χ είναι είδος υπό εξαφάνιση και θέλουν νομική κάλυψη και προστασία;
Ας συνέλθουμε γιατί η ύβρις επιφέρει την Νέμεσιν.

Ζη Κύριος ο θεός !
Στώμεν καλώς !
Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός

ΣΗΜ : Η τοποθέτηση του Άγιου Γέροντα βασίζεται σε άρθρα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητος σχετικά με την αναγνώριση του φύλου Χ.

Αθανάσιος Μισσός

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.