ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - Γράφει ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - Από το ελλαδιστάν που θέλουν οι ψευτοπροοδευτικοί, στο κασσελακιστάν Του Αρχιμανδρίτη, Αθανασίου Μισσού.

“Η κακιά η μέρα από το πρωί φαίνεται” λέει ο θυμόσοφος λαός μας και ως συνήθως δεν σφάλλει.

Είχαμε τον Τσίπρα που θα έσκιζε τα μνημόνια, τώρα έχουμε τον Κασσελάκη, από το Αμέρικα να μας ανατρέπει την ιστορία μας και να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την πρόσφατη τραγωδία του Κυπριακού Ελληνισμού.

Έτσι σε μια στιγμή αυθορμητισμού και κρίσης ειλικρίνειας του γλίστρησε η γνώμη του για το ψευδοκράτος των εποίκων της Βορείου Κύπρου.

Τόλμησε να αποκαλέσει κρατίδιο ένα πολιτικό έκτρωμα που στηρίχθηκε στο αίμα του Αττίλα και στην ανεπάρκεια της Ελληνικής πολιτικής την ταραγμένη περίοδο μετά την πτώση του Παπαδόπουλου.

Ο άνθρωπος ο φίνος με τον δυτικό αέρα τελικά φάνηκε πολύ ανεπαρκής για να αναλάβει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τυγχάνει να είναι και αξιωματική αντιπολίτευση.

Αντί επίσης να βγει την ίδια ώρα να ανασκευάσει και να ζητήσει συγγνώμη στους Έλληνες σε Ελλάδα και Κύπρο αγρόν ηγόρασε και το θυμήθηκε ετεροχρονισμένα.

Δεν γίνεται να μην είχε έναν άνθρωπο με σηκωμένες κεραίες ή ένας δημοσιογράφος να μην του το επισήμανε. Οπότε μιλάμε για ανεπαρκέστατο εφιάλτη που μας ήρθε φυτευτός να μας δώσει τα ζοφερά του φώτα.

Είναι δυνατόν ένας πολιτικός αρχηγός να αγνοεί την πρόσφατη ιστορία του περασμένου αιώνα ή να μην ερυθριά λέγοντας τέτοιες ασυναρτησίες;

Εκτός κι αν η πολιτική του ατζέντα περιλαμβάνει μόνο τα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και τίποτα παραπάνω.

Όσον κι αν ήθελα να βρω τρόπο να συμπαθήσω τους αριστερούς με την δεξιά τσέπη, πλέον έπεσαν οι μάσκες και όλα πια έγιναν ηλίου φαεινότερα.

Αιδώς, κύριε Κασσελάκη! Σε προηγούμενες δεκαετίες θα είχατε δεχτεί ανηλεές λιντσάρισμα και όχι αδίκως. Όταν ακόμα στην Κύπρο έχουμε μάνες, συζύγους, ορφανά, λόγω Μογγόλων και Αττίλα, πρέπει αν μη τι άλλο να βγάλετε τον σκασμό.

Και αν είστε τόσο ερωτευμένος με τους διαδόχους του Ντενκτάς, καλά θα κάνετε να πάτε να πίνετε μπύρες μαζί και να χορεύετε τσιφτετέλια στα πασαλίκια τους.

Εύχομαι ο Θεός να σας χαρίσει μετάνοια γιατί πλέον είστε και εθνικά επικίνδυνος !

Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.