Γράφει ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - Τα ηνία στους φαιδρούς ηνιόχους για σίγουρο ποντάρισμα ! Του Αρχιμανδρίτη, Αθανασίου Μισσού.

Μέρες τώρα στο επίκεντρο της σάτιρας βρίσκονται φωτογραφίες που δείχνουν Βελόπουλο και Άδωνη Γεωργιάδη σαν ζεύγος Μαρτύρων του Ιεχωβά να κρατούν ανά χείρας βιβλία που τιτλοφορούνται ως ” Επιστολές του Ιησού” .

Χρόνια πίσω εψέγετο μόνο ο Βελόπουλος για όλα αυτά, αλλά αγαπά ο Θεός τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη. Και Ω του θαύματος ήρθε και η ώρα του έτερου Καππαδόκη.

Έτσι οι δύο λυσσαλέοι τηλεοπτικοί βιβλιοπώλες στον αγώνα του μεροκάματου και της σαπουνόφουσκας, δεν δίστασαν από τις τηλεοπτικές τους συχνότητες να λανσάρουν τέτοια βλάσφημα βιβλία, που στηρίζονται στην εξαπάτηση του κόσμου.

Οι δύο αυτοί τύποι στην αρχή παρουσιάστηκαν σαν ρομαντικοί αναστητές της Αρχαίας Ελλάδας και έβαλαν σκοπό να αφυπνίσουν τις συνειδήσεις των Νεοελλήνων. Όμως στο κυνήγι του κέρδους γρήγορα απέξεσαν την αιδώ από τα πρόσωπά τους και το τερμάτισαν.

Πήραν φόρα και η λύσσα τους για κονόμα από ευτελείς εκδόσεις ( το έλεγαν και οι ίδιοι ότι η χαρτώα ύλη αξίζει παραπάνω) τους οδήγησε να μην έχουν ούτε όσιο ούτε ιερό.

Λίγο έλειψε να εκδώσουν και χειρόγραφα του ίδιου του Σωκράτη, την στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι μεγάλος φιλόσοφος δεν έγραψε ποτέ του το παραμικρό.

Έτσι το μόνο που τους απέμενε ήταν να φέρουν στο φως ανέκδοτες επιστολές του Ιησού που θα είχαν αντίκρισμα σε μια μερίδα συνανθρώπων μας που αγνοούν τα περί της πίστεώς μας και τα ψευδεπίγραφα κείμενα.

Και τώρα ο ένας από τους δύο θέλει να αλλάξει καριέρα και να σταματήσει τις κηραλοιφές και τις επιστολές, ασχολούμενος με την σωτηρία του έθνους, ενώ ο άλλος αρκείται στα τηλεοπτικά κανάλια να τσιρίζει και να γλείφει το κόμμα που κάποτε έβριζε .

Βέβαια ο τελευταίος είναι και υπουργός νευραλγικού υπουργείου, αλλά μάλλον αυτό το πόστο είναι το χόμπι του, αφού καρφί δεν του καίγεται που οι τιμές των φαρμάκων έχουν την ανιούσα και τα νοσοκομεία μας είναι σ’ αυτό το χάλι .

Λήθαργος και μαύρα μεσάνυχτα… Δυστυχώς τέτοιοι μας πρέπουν απ’ ότι φαίνεται!

Όσο τρώμε σανό και περιμένουμε σαν τα κοράκια τα pass για τα ψώνια μας τέτοια θα ζούμε κάθε φορά.

Ξυπνάτε Έλληνες μου !

Ευχέλαιο θέλετε για την πνευματική σας αφύπνιση , μου φαίνεται!

Χριστός Ανέστη! Ο αναστάς Κύριος να μας φωτίζει!

Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Γκούβας Γιώργος .Δομοκός. 1 μήνα πριν

    Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.