ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ους το κράτος συνέζευξεν .... Του Γέροντος Αθανασίου Μισσού- Είχαμε τον θρησκευτικό γάμο, περάσαμε στον πολιτικό με τις ευλογίες των δημάρχων και τώρα οδεύουμε και στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, με τις ευλογίες βέβαια της δεξιάς. Το κυβερνόν κόμμα μάλλον όσο αποσπούσε ψήφους από τον συντηρητικό χώρο είχε σλόγκαν το « Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια », ενώ τώρα που η ελληνική κοινωνία είναι και πολύ « προχώ » περνά σε άλλη φάση και ευαγγελίζεται τους γάμους των ομοφυλοφίλων.

Φυσικά δεν πρέπει να τα βάζουμε με τους αδελφούς μας, που παρεκκλίνουν στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις γιατί ως πρόσωπα είναι και αυτοί ιεροί, όμως οι πράξεις τους κάθε άλλο παρά ιερές είναι και απεμπολούν συστηματικά την φύση και τα ειωθότα.

Αντί η κυβέρνηση να επιδοτεί τις γεννήσεις παιδιών ευλογεί τους γάμους της αισχύνης. Και φυσικά φανταζόμαστε τι θα γινόταν στην περίπτωση που ο άθεος Τσίπρας θα έθετε τέτοιο ζήτημα.

Αντί να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια, ο πρωταρχικός πυρήνας της κοινωνίας ασχολούμαστε με θέματα πιασάρικα, αφού τώρα θα αρχίσουν όλοι οι παραδοσιακοί αρσενικοί να λένε τα δικά τους. Διασκεδασμός εντυπώσεων δηλαδή για να ‘χουμε να ασχολούμαστε.

Και στο κάτω κάτω της γραφής ένας θεσμός έμεινε να στέκει στην Ελλάδα μας, η οικογένεια, οπότε ας μην βάλλουμε εναντίον της ιερότητας του θεσμού. Και όσον αφορά τα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και τα επιχειρήματά της δεν βλέπουμε και κάποιον ιδιαίτερο διωγμό για να επιζητούν προστασία.

« Οι μόνοι που θέλουν προστασία είναι οι Αρκούδες και οι χελώνες καρέτα καρέτα ».

Αντί η κυβέρνηση να δει τι θα γίνει με την άνοδο των τιμών σε σιτάρι και καύσιμα και λοιπά αγαθά, καταπιάνεται με ήσσονος σημασίας θέματα, τα οποία δεν είναι και της παρούσης να συζητήσουμε.

Όπως λέει κι ο λαός «ψωμί δεν έχουμε να φάμε και ζητούμε ραπανάκια για την όρεξη ». Έφτασαν οι έσχατοι χρόνοι όπως προ είπε και ο Πατροκοσμάς ή μιλάμε για να μιλάμε ;
Κύριος οίδε ! Ο Κύριος που έδωσε λογική στον άνθρωπο να διαχωρίζει τα έξεστι από τα συμφέροντα!

Πάντοτε μετά της εν Χριστώ αγάπης,

Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.