ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ: Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία για τη Γενοκτονία των Ποντίων στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων πραγματοποίησε χθες ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της πανελλαδικής αιμοδοσίας που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με τίτλο «Δίνω αίμα για το αίμα που χάθηκε».

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, φοιτητές και μη, έδωσαν το παρών στη συμβολική αιμοδοσία.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου που παρουσιάστηκε στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ προκειμένου να δώσει αίμα στη μνήμη των γενοκτονημένων Ελλήνων του Πόντου και παράλληλα να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο ένα δώρο ζωής.

Σήμερα το βράδυ τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται στο ενημερωτικό περίπτερο της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της ΠΟΕ στην πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης, και στην ολονυχτία που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη των θυμάτων.

Συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία αυτή και μακάρι και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της εθελοντικής αιμοδοσίας που είναι ιδιαίτερα σημαντική στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.