ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ: Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις στα όρια της αθλιότητας από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αφού επιτρέπει τη διεξαγωγή παρέλασης ομοφυλοφίλων αύριο την ιερή μέρα που όλοι αισθανόμαστε δέος και συγκίνηση για την Γενοκτονία των Ποντίων.

Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης θα παραχωρήσει την πόλη για εκδηλώσεις του 2ου αυτοοργανωμένου Thessaloniki Pride αύριο 19 Μαΐου 2018, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Η πόλη θα βρίσκεται επί ποδός για τις εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων (19 Μαΐου 1919) και τις ίδιες ημέρες θα γίνει και η εκδήλωση των Τούρκων για το «Έτος Τροίας», αλλά και οι εκδηλώσεις της gay κοινότητας!

Η κεντρική παρέλαση – συγκέντρωση των ομοφυλοφιλικών οργανώσεων θα γίνει το Σάββατο 19 Μαΐου στο άγαλμα του Βενιζέλου όπου θα στηθούν και τα σχετικά περίπτερα.

H προσυγκέντρωση για την Πολύχρωμη Πορεία του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 13.30 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Από την άλλη βεβαίως οι Πόντιοι είναι αποφασισμένοι να στείλουν το μήνυμα τους. Ήδη, οι εκδηλώσεις που γίνονται είναι εντυπωσιακές και αποδεικνύουν πώς η φλόγα δεν σβήνει ποτέ.

Έτσι, σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, όπου όλα έδειχναν ότι ο πόνος και ο θρήνος φωλιάζουν ακόμα και σήμερα στην καρδιά του ελληνισμού για τον ξεριζωμό από τον Πόντο, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος» την Κυριακή 13 Μαΐου, στην Πλατεία «19ης Μαΐου».

Είναι πραγματικά ντροπή και προσβολή στους νεκρούς να γίνει την ιερή ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων παρέλαση ομοφυλοφίλων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.