ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 07.00 - Το Γενέθλιον της Δεσποίνης ημών Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Γεννήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Γενεθλίου της Παναγίας – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 8 Σεπτεμβρίου 2022 στις 07.00 το πρωί. Το Γενέθλιον της Δεσποίνης ημών Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 07.00.

ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 07.00 – Το Γενέθλιον της Δεσποίνης ημών Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας.

ΕΟΡΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου 2022 της εορτής του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας Παναγίας με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Γέννηση της Παναγίας. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής της Γεννήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου – Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Γενεθλίου της Παναγίας. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Γεννηση τησ Θεοτοκου
Γεννηση τησ Παναγιασ
Παναγια
Θεοτοκοσ
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
8 Σεπτεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.