Δεν μπορεί πάντα να εξαιρείται η Εκκλησία από τα μέτρα" δήλωσε από το βήμα της Βουλής η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φωτεινή (Φώφη) Γεννηματά.

Η κα Γεννηματά στην συζήτηση στην ολομέλεια με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την πανδημία αναφέρθηκε στην Εκκλησία, τονίζοντας πως δεν μπορεί πάντα να εξαιρείται από τα μέτρα.

Με σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης ξεκίνησε την ομιλία της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φωφη Γεννήματα.

«Η πατρίδα μας μετράει τους τελευταίους μήνες χιλιάδες ανθρώπινες ζωές. Το τελευταίο που θα περίμεναν πολίτες από εμάς, της δύναμης της αντιπολίτευσης, θα ήταν εύκολο και ανέξοδος λαϊκισμός» είπε ξεκινώντας η κ. Γεννήματα και απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό συμπλήρωσε:

«Κύριε πρωθυπουργέ αν θέλετε προσπαθήστε να παρακολουθήσετε τις φωνές της αντιπολίτευσης τουλάχιστον μέσα στο κοινοβούλιο γιατί πολλές φορές σας έχω παρακολουθήσει σε δευτερολογίες σας να απαντάτε άλλα πράγματα από αυτά που ακούστηκαν από το βήμα».

Αναφερόμενη σε δηλώσεις της κυβέρνηση για ανεύθυνη αντιπολίτευση, η κ. Γεννήματα ανέφερε: «Δεν υπάρχει μία επιτυχημένη κυβέρνηση από τη μία πλευρά και μία δήθεν ανεύθυνη αντιπολίτευση από την άλλη. Υπάρχουν αυτοί που σας βολεύουν με την δημαγωγία, υπάρχουν και αυτοί που σας ξε βολεύουν με τις προτάσεις τους, όπως κάνουμε εμείς στο Κίνημα Αλλαγής».

Η προεδρος του ΚΙΝΑΛ επιτέθηκε στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για έλλειψη οργάνωσης και προχειρότητα στην αντιμετώπιση της πανδημίας. «Κάθε τηλεοπτική σας εμφάνιση ακολουθεί ξανά η ανοργανωσιά και η προχειρότητα στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Όταν δεν ξέρουμε ποιον υπουργό σας να πιστέψουμε για τα εμβόλια, για τα σχολεία, για το άνοιγμα των καταστημάτων. Ανάλογα με το τι βολεύει την κυβέρνηση κάθε φορά, κρύβεστε είτε πίσω από τους ειδικούς, είτε πίσω από τον κατόπιν ενεργειών πρωθυπουργό. Πίσω από κάθε νομοθέτημα ξετρυπώνουμε λαγούς με ρουσφέτια, εξυπηρέτησης και διαγωνισμός μαϊμού» είπε η κ. Γεννήματα απαριθμώντας σήμερα ενεργειών της κυβέρνησης που απεικονίζουν «παραδοσιακές τακτικές και νοοτροπίες της δεξιάς».

«Σε λίγο καιρό θα χρειάζεστε κυάλια για να δείτε το κέντρο το πολυπόθητο για σας κέντρο» είπε ξανά απευθυνόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.