ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ : Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βύρωνος Αττικής.

Με εκκλησιατική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους ευσεβών πιστών ξεκίνησαν σήμερα 7 Σεπτεμβρίου 2021 εορταστικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βύρωνος Αττικής επί της αναμνήσεως της Ιεράς Δακρυρροής και Μυροβλυσίας της Θαυματουργού Εφεστίου Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας.

Στον κατάμεστο Ιερό Ναό τελέσθηκε απόψε ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκλησις ενώ αύριο η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ξεκινά το Ιερό Πενηνταλείτουργο έως την 28η Οκτωβρίου 2021.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.

@ekklisiaonline

Γενεσιο της Θεοτοκου: Χιλιάδες στην Παναγια Παρηγορητρια στον Βυρωνα#γενεσιο

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Το Ευαγγέλιο της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου 2021. Εορτή της Ορθοδοξίας: Το Γενέθλιον της Δεσποίνης ημών Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας. Η Σύναξη της Παναγίας της Τσαμπίκας στην Ρόδο. Κατά Λουκά: Επίσκεψη στην οικία της Μάρθας και της Μαρίας. Η αληθινή μακαριότητα. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση.

Μελετήστε το Ευαγγέλιο κάθε μέρα από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Κατά Λουκά Άγιο Ευαγγέλιο, Κεφάλαιο Ι'(10) 38-42
᾿Εγένετο δὲ ἐν τῷ πορεύεσθαι αὐτοὺς καὶ αὐτὸς εἰσῆλθεν εἰς κώμην τινά. γυνὴ δέ τις ὀνόματι Μάρθα ὑπεδέξατο αὐτὸν εἰς τὸν οἶκον αὐτῆς.

Η συνέχεια στο άρθρο Ευαγγέλιο Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 – Γέννηση της Θεοτόκου

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (5 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.