Το ΝΑΤ, το Δημόσιο και τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 τις συντάξεις. Επίσης την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022

Από την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 έως την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 202 αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2022.

Αναλυτικά:

1.Το ΙΚΑ αναμένεται να καταβάλει τις συντάξεις:

– την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 στους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

– την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 στους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

2.Ο ΟΑΕΕ , οΟΓΑ ,το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα πληρώσουν τις συντάξεις την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

3.Το ΝΑΤ, το Δημόσιο και τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 τις συντάξεις. Επίσης την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία πληρωμής άρχισε στις 20 Δεκεμβρίου. Πάντως σήμερα θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.

Τι ισχύει για τους συνταξιούχους του τ. ΟΓΑ που λαμβάνουν τη σύνταξη τους με ταχυδρομείο

Έχει σταλεί από τον e-ΕΦΚΑ και παραληφθεί από τα ΕΛΤΑ το αρχείο πληρωμών όσων συνταξιούχων του τ. ΟΓΑ λαμβάνουν τη σύνταξή τους με ταχυδρομείο.
Ειδικά, για όσους λαμβάνουν τη σύνταξή τους κατ’ οίκον, η παράδοση των επιταγών από τους ταχυδρόμους θα έχει ολοκληρωθεί σε όλη την Ελλάδα μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Τσαντίρης Νίκος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.