ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 534 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Για τις αναστολές συμβάσεων εργασία του Σεπτεμβρίου το επίδομα θα καταβληθεί 12 με 14 Οκτωβρίου.

Οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι που ανήκουν στους δικαιούχους της αποζημίωσης ειδικού σκοπού έχουν οριστεί από την ΚΥΑ και είναι οι εξής:

Εστίαση
Εποχικά ξενοδοχεία – καταλύματα
Μεταφορές
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Τουριστικά λεωφορεία
Τουρισμός

Την Δευτέρα 10/8 και μέχρι την Τετάρτη 12 Αυγούστου αναμένεται να καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους που βρέθηκαν στα αναστολή τον μήνα Ιούλιο.

Οι εργοδότες θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις ως και την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να λάβουν το επίδομα.

Για τους εργαζόμενους που θα είναι σε αναστολή εργασίας τον Αύγουστο, οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ η πληρωμή των 534 ευρώ αναμένεται να γίνει 10 με 11 Σεπτεμβρίου 2020.

Για τις αναστολές συμβάσεων εργασία του Σεπτεμβρίου το επίδομα θα καταβληθεί 12 με 14 Οκτωβρίου.

Με προσκόμιση διοικητικών πράξεων έως 28 Αυγούστου αποχαρακτηρισμός δασικών

Χιλιάδες αγρότες και µικροκαλλιεργητές, εν µέσω θερινών αδειών και υπολειτουργίας του δηµοσίου, καλούνται µέσα στον Αύγουστο να αποχαρακτηρίσουν την αγροτική τους γης από τους δασικούς χάρτες.

Σκοπός, όσοι κάτοχοι αγροτεµαχίων θέλουν να αποχαρακτηρίσουν από δασική την αγροτική τους γη, να προσκοµίσουν διοικητικές πράξεις στις ∆ιευθύνσεις ∆ασών έως 28 Αυγούστου, ώστε να αναµορφωθούν οι δασικοί χάρτες που θα χρησιµοποιεί από το 2021 ο ΟΠΕΚΕΠΕ για τις επιδοτήσεις.

Κάτι, που θα µπορούσε να αποφευχθεί όταν το υπουργείο Περιβάλλοντος παραλάβει τους ψηφιακούς χάρτες του Οργανισµού Πληρωµών και τους «κουµπώσει» πάνω στους δασικούς χάρτες, αποχαρακτηρίζοντας αυτοµάτως από δασικές εκτάσεις τις αγροτικές καλλιέργειες που επιδοτούνται επί δεκαετίες από την ΕΕ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.