ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ : Η καταβολή του ποσού στους δικαιούχους πραγματοποιείται έπειτα από έγκριση, με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2020, ώστε να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση του επιδόματος ενοικίου (στέγασης).

Πληρώνεται σήμερα το επίδομα ενοικίου (στέγασης) για τον Ιούλιο του 2020, για τους δικαιούχους που κατέθεσαν εμπρόθεσμα τις αιτήσεις τους μέχρι τις 30 Ιουνίου και εγκρίθηκε η αίτησή τους.

Όπως άλλωστε έχει ανακοινώσει ο ΟΠΕΚΑ, η πληρωμή θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Ιουλίου 2020, δηλαδή την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020.

Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο οι δικαιούχοι να έχουν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα, καθώς η καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς μπορεί να γίνει από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, οπότε θα ήταν και διαθέσιμα στα ΑΤΜ.

Η καταβολή του ποσού στους δικαιούχους πραγματοποιείται έπειτα από έγκριση, με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2020, ώστε να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση του επιδόματος ενοικίου (στέγασης).

Το επίδομα ενοικίου για τον Ιούλιο του 2020 θα δουν σήμερα, Παρασκευή 31 Ιουλίου, οι δικαιούχοι που έχουν κάνει εμπρόθεσμα τις αιτήσεις τους.

Τσαντίρης Νίκος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.