Αναφέρει η Μητρόπολη Φθιώτιδος:

Τους γάμους του Μουσικολογιωτάτου Πρωτοψάλτου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Λαμίας κ. Βασιλείου Χήρα και της Νηπιαγωγού και στελέχους του Νεανικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως μας κ. Μαρίας Σαρμπάνη ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Κυριακή 5 Νοεμβρίου το μεσημέρι.

Το ιερό μυστήριο τελέσθηκε στην Ενορία της νύφης, τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Ευρυτανίας παρουσία πολλών ιερέων, πλήθους ιεροψαλτών και πολλών συγγενών και φίλων των νεονύμφων.

Κουμπάρα των παιδιών ήταν η Πρεσβυτέρα κ. Κωνσταντίνα Μπλέτσα – Λύτα Τραπεζικός.

Στο ιερό αναλόγιο προηξήρχε ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιά κ. Γρηγόριος Ζάρκος, ο οποίος συνέψαλλε με τους π. Παναγιώτη Ιωακείμ, τον Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως μας κ. Ανδρέα Ιωακείμ, τους καθηγητές της σχολής και πολλών ιεροψαλτών.

Ο Ποιμενάρχης μας εξέφρασε την χαρά του που επιτέλεσε το μυστήριο του γάμου και ωμίλησε με πατρικά λόγια για τους νεονύμφους, οι οποίοι από μοκρά παιδιά τυγχάνουν πνευματικά τέκνα της Μητροπόλεως μας.

Ευχήθηκε δε εγκαρδίως να έχουν βίο ανθόσπαρτο και ανέφελο, να είναι πάντοτε ευλογημένοι από τον Θεό και να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη χριστιανική οικογένεια.

Το γάμο ενός νέου ζευγαριού ευλόγησε ο Φθιώτιδος Νικόλαος Το γάμο ενός νέου ζευγαριού ευλόγησε ο Φθιώτιδος Νικόλαος

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.