Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Ελληνορθοδόξου ιερέα π. Νικολάου Κακαβελάκη, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμό από άγνωστο έξω από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λυών της Γαλλίας το περασμένο Σάββατο 31/10/2020, σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του ιερέα, το οποίο με δηλώσεις του στον ιστότοπο greekcitytimes.com, ανέφερε ότι «είναι καλά» μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε την Δευτέρα 2/11/2020. Να σημειωθεί ότι ο ιερέας υποβλήθηκε και σε δεύτερη επέμβαση την Τρίτη 3/11/2020.

Επιπλέον, την σταθερή κατάσταση της υγείας του ιερέα επιβεβαιώνει και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ερμουπόλεως κ. Νικόλαος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας μέσω αναρτήσεων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχόμενος παράλληλα ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην οικογένειά του και στα καθήκοντά του. Επίσης, προσθέτει ότι έχει τις αισθήσεις του αλλά δεν του επιτρέπεται να δέχεται επισκέψεις ως μέτρο προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο π. Νικόλαος Κακαβελάκης, καθηγητής θεολογίας και πατέρας δύο παιδιών, έχει στενούς δεσμούς με την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου καθώς ο αδελφός του, Εμμανουήλ Κακαβελάκης έχει διατελέσει στο παρελθόν Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας. Μέχρι πρόσφατα υπηρέτησε την Ι. Μητρόπολη Γαλλίας, όπου έληξε η απόσπαση του και επρόκειτο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.