Σε μια μακρόστενη φόρμα ψωμιού (12 x 22 εκ.) απλώνετε μία λαδόκολλα. Αρχικά, ανακατεύετε το αλεύρι, το αλάτι το τσένταρ και την παρμεζάνα σε ένα μπολ. Αντιστοίχως, σε ένα άλλο ανακατεύεται το γάλα, το λιωμένο βούτυρο και τα αυγά.

Υλικά

2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 1/2 κούπα τριμμένο τσένταρ (ή όποιο άλλο τυρί της αρεσκείας σας)
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα και λίγη για το πασπάλισμα
2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
60 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 κούπα γάλα
2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη ή θυμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

Σε μια μακρόστενη φόρμα ψωμιού (12 x 22 εκ.) απλώνετε μία λαδόκολλα. Αρχικά, ανακατεύετε το αλεύρι, το αλάτι το τσένταρ και την παρμεζάνα σε ένα μπολ. Αντιστοίχως, σε ένα άλλο ανακατεύεται το γάλα, το λιωμένο βούτυρο και τα αυγά.

Ενώνετε τα δύο μείγματα και προσθέτετε τη ρίγανη ή το θυμάρι. Στη συνέχεια απλώνετε το μείγμα στη λαδόκολλα και πασπαλίζετε με την επιπλέον παρμεζάνα.

Ψήνετε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά και όταν το βγάλετε από τον φούρνο περιμένετε 5′ προτού το ξεφορμάρετε.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.