Επιμνημόσυνη δέηση για τη μνήμη του Προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Μώλου Στέλιου Μπουσδούκου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών το μεσημέρι της Δευτέρας, στο γήπεδο του Μώλου, πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, τον οποίο συνδιοργάνωσαν στη μνήμη του ο Παμμωλιακός με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων υπό την αιγίδα του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Ο Ποιμενάρχης στην πατρική του και παρηγορητική προσλαλιά προς την οικογένεια του και σε όλα τα μέλη της ομάδος του Μώλου και στους φίλους του, υπογράμμισε ότι: «η μνήμη του Στέλιου μένει αιώνια στην καρδιά μας, όταν μέσα μας είναι αναμμένη η φλόγα της Αναστάσεως και ο πόθος της κοινής μας συνάντησής μας στην Βασιλεία των Ουρανών.

Σήμερα ο Στέλιος βρίσκεται εδώ, ανάμεσα μας, ανάμεσα στην οικογένεια του και στους παίχτες της ομάδος, παρακολουθεί και συμμετέχει στον αγώνα.

Σας συγχαίρω γι΄αυτή σας την πρωτοβουλία, γιατί δεν είναι ένας αγώνας απλά στη μνήμη του, αλλά είναι μια πράξη αγάπης, παρηγοριάς και δύναμης προς την οικογένειά του Στέλιου».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.