Γράφει η Μητρόπολη Κυδωνίας.

Φθινόπωρο 2021 : Παγκόσμια ημέρα νόσου Αλτσχάιμερ- Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου ημέρα αφιερωμένη στη νόσο Αλτσχάιμερ πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κινηματογράφο “κήπος”, ενημερωτική εκδήλωση για την άνοια που περιελάμβανε και την προβολή της ταινίας “ο πατέρας”.

Στην εκδήλωση την Ιερά Μητρόπολη μας με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, εκπροσώπησε ο Δ/ντης του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού “Μαρτυρία” και Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων στο λόγο του ότι η αξία του ανθρώπου αναδεικνύεται μέσα από απλές ενέργειες, οι οποίες όμως έχουν πολύ μεγάλη σημασία για όλους μας.Στηρίζουμε πάντα πρωτοβουλίες που φέρουν το μήνυμα της αλληλεγγύης, της αγάπης και της υποστήριξης στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη…

Διαβάστε τον χαιρετισμό:Χαιρετσμός στην παγκ. ημέρα Αλτσχάιμερ

Την εκδήλωση που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, συντόνισε η κοινωνιολόγος από το κέντρο Ημέρας Χανίων κ. Μαρία Γλυνιαδάκη ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθηναν η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Ζερβουδάκη και η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χανίων Αλτσχάιμερ κ. Μαίρη Τζανακάκη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.