Ένα απίστευτης βιαιότητος επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν λίγο στη Σάμο. Άγνωστοι έσκισαν την Ελληνική Σημαία και πέταξαν τις ιερές εικόνες από το εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου.

Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι ιερόσυλοι που έσκισαν την ελληνική σημαία και αφού πρώτα έσπασαν τις ιερές εικόνες τις πέταξαν έξω στον αυλόγυρο του εκκλησιδίου του Αγίου Κωνσταντίνου που βρίσκεται δυτικά του κέντρου μεταναστών.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο ο Μητροπολίτης Σάμου Ευσέβιος από τη στιγμή που το πληροφορήθηκε. Η αστυνομία ερευνά αυτό το φρικτό έγκλημα αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά.

πηγή http://aegaio.blogspot.gr/2018/04/blog-post_368.html

 

Φρίκη στη Σάμο: Πέταξαν εικόνες και έσκισαν την Ελληνική Σημαία σε εκκλησάκι Φρίκη στη Σάμο: Πέταξαν εικόνες και έσκισαν την Ελληνική Σημαία σε εκκλησάκι Φρίκη στη Σάμο: Πέταξαν εικόνες και έσκισαν την Ελληνική Σημαία σε εκκλησάκι Φρίκη στη Σάμο: Πέταξαν εικόνες και έσκισαν την Ελληνική Σημαία σε εκκλησάκι Φρίκη στη Σάμο: Πέταξαν εικόνες και έσκισαν την Ελληνική Σημαία σε εκκλησάκι

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται ένα τέτοιο γεγονός, απλώς όταν λαμβάνουν χώρα δεν δίδεται τόσο μεγάλη έκταση και δημοσιότητα στο θέμα.

Οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους εξετάζοντας όλα τα γεγονότα, προσπαθώντας όμως να μην κλιμακωθεί η ένταση γύρω από ένα ζήτημα το οποίο προκαλέι και πληγώνει τους πιστούς. Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε βεβιασμένα συμπεράσματα και να στραφούμε εναντίον ανθρώπων ή κοινωνικών ομάδων

Το εν λόγω εκκλησάκι βρίσκεται στην πόλη της Σάμου, ανήκει στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, και βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο κοντά στα hot spot.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Βασίλειος Ρούσσης

Aυτά τα φαινόμενα, έχουν λάβει διαστάσεις τα τελευταία χρόνια και είναι τραυματικά για τους πιστούς. Εκφράζω την υπόνοια ότι, είναι πράξεις των μεταναστών. Η συμπεριφορά τους έναντι των ντόπιων κοινωνιών αντί να είναι, περιορίζομαι να πω, ευγενική, είναι αχάριστη και βάρβαρη.