Μακεδονικό ζήτημα-Σκόπια
Γράφει ο Ανδρέας Μ. Καραγιάννης-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Η φτωχοποίηση και η κοινωνική εξαθλίωση του Ελληνισμού είναι μια πραγματικότητα, δημιούργημα των κυβερνήσεων των τελευταίων σαράντα ετών.

Πέρα από αυτή την απάνθρωπη και επαίσχυντη ταυτόχρονα κατάσταση για τον περήφανο Ελληνικό λαό, γκρίζα σύννεφα, απειλητικά για την εθνική μας ακεραιότητα ορθώνονται στον ορίζοντα.

Η κυβέρνηση των Σκοπίων παραμορφώνοντας την ιστορία με θράσος, απειλεί χωρίς προσχήματα την εθνική μας ακεραιότητα.

Την ώρα που τα Ελληνόπουλα αγνοούν την ιστορία και αδιαφορούν για αυτή, γενιές Σκοπιανών τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γαλουχηθεί με την αντίληψη ότι είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Χρησιμοποιώντας Σκοπιανούς της διασποράς με οικονομική ισχύ και εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια των κυβερνώντων μας για το θέμα της παραχάραξης της ιστορίας, κατόρθωσαν να συμπαρασύρουν σε αυτή την ιστορική καρικατούρα αρκετά άλλα κράτη ώστε να αποτελέσουν υποστηρικτές του παραλογισμού τους.

Είναι κωμικοτραγικό να έχουμε φτάσει στο σημείο να διεκδικούμε, αν είναι δυνατόν, την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Είναι πρωτοφανές στην παγκόσμια ιστορία, λαός να αναγκάζεται να υπερασπισθεί σε καιρό ειρήνης την Ιστορία του.

Ο Επεκτατισμός και η διάθεση χειραγώγησης λαών από τους Αμερικάνους δίνει βάση στους Σκοπιανούς για να θεμελιώσουν σε βάρος των εθνικών μας συνόρων στο μέλλον την ΄΄Μακεδονία του Αιγαίου΄΄.

Αυτό είναι το όνειρο και ο στόχος για πολλές δεκαετίες των Σκοπιανών.

Αν η πολιτική ηγεσία του τόπου μας δεχθεί να υπάρχει στην ονομασία των Σκοπίων το όνομα Μακεδονία θα κάνει το μεγαλύτερο σφάλμα στην Ελληνική Ιστορία.

Παραχωρεί ΄΄Γη και Ύδωρ΄΄, παραδίδει προδοτικά τα Ιερά και τα Όσια, εκποιεί την Ελληνικότητα, ξεπουλάει ένα ολόκληρο έθνος.

Πρέπει να ξυπνήσουμε από το λήθαργο, να βγούμε από τη χειμέρια νάρκη διαρκείας που σκόπιμα μας έχουν βάλει και να απαιτήσουμε να μην ξεπουληθεί η ιστορία μας, οι αξίες και οι φωτεινοί δρομοδείχτες ήρωες Μακεδονομάχοι.

Λαός που ξεχνάει η ξεπουλάει σα ραγιάς την ιστορία του είναι καταδικασμένος να εξαφανισθεί.

Εγρήγορση λοιπόν, γιατί όπως έλεγε και ο μεγάλος ιστορικός Θουκυδίδης:

΄΄Οι καιροί ου μενετοί΄΄.

 

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.67 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.