Περιέγραψε για ακόμα μία φορά την κατηγορία εις βάρος του «άδικη, γελοία, προσχηματική και ανυπόστατη»

Θερμές ευχαριστίες προς την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την υποστήριξη εξέφρασε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο φυλακισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης, μετά από την επίσκεψη που δέχτηκε από τον βουλευτή της ΝΔ, Άγγελο Συρίγο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Συρίγο, ο Φρέντι Μπελέρης περιέγραψε για ακόμα μία φορά την κατηγορία εις βάρος του «άδικη, γελοία, προσχηματική και ανυπόστατη» και αποκάλυψε τι ζήτησε από τον Άγγελο Συρίγο να μεταφέρει στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ζήτησα από τον Aγγελο Συρίγο να μεταφέρει στον Έλληνα Πρωθυπουργό την απόφασή μου, που είναι και απαίτηση όλου του λαού της Χειμάρρας, να αναλάβω τα καθήκοντα μου για να σταματήσει η λεηλασία των περιουσιών της ομογένειας. Ετοίμασαν έναν νόμο που υποτίθεται ότι στόχευε στην ανάπτυξη της περιοχής με την προσέλκυση ξένων κεφαλαίων. Μέχρι σήμερα δεν έχει επενδύσει ούτε ένας ξένος στην περιοχή μας» έγραψε στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση στο Facebook:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον καθηγητή, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, και στενό μου φίλο Άγγελο Συρίγο που με επισκέφτηκε στις φυλακές των Τιράνων, απεσταλμένος από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ζήτησα από τον Άγγελο Συρίγο να μεταφέρει στον Έλληνα Πρωθυπουργό την απόφασή μου, που είναι και απαίτηση όλου του λαού της Χειμάρρας, να αναλάβω τα καθήκοντα μου για να σταματήσει η λεηλασία των περιουσιών της ομογένειας. Ετοίμασαν έναν νόμο που υποτίθεται ότι στόχευε στην ανάπτυξη της περιοχής με την προσέλκυση ξένων κεφαλαίων. Μέχρι σήμερα δεν έχει επενδύσει ούτε ένας ξένος στην περιοχή μας.

Όλοι όσοι έχουν ανακοινωθεί ως στρατηγικοί επενδυτές είναι όλοι Αλβανοί με δεσμούς με την κυβέρνηση. Στόχος μας, επίσης, είναι να ζούμε σε ένα δημοκρατικό κράτος όπου δεν θα υπάρχουν διακρίσεις ανάλογα με την εθνική καταγωγή των πολιτών και θα σταματήσουν οι πολιτικές εκφοβισμού των κατοίκων.

Είπα στον Άγγελο Συρίγο ότι περιμένω τρία πράγματα:

– να ορκιστώ άμεσα δήμαρχος στο δήμο που ο λαός με ψήφισε,

– να αφεθώ ελεύθερος για να μπορέσω να ασκήσω τα δημαρχιακά μου καθήκοντα και

– να καταπέσει η άδικη, γελοία, προσχηματική και ανυπόστατη κατηγορία εις βάρος μου.

Στο πρόσωπο του Ελληνα Πρωθυπουργού ευχαριστούμε την Ελλάδα που παλεύει δίπλα μας για τη διασφάλιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων μας».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.