Κλήθηκε η αστυνομία, ωστόσο οι δυο κληρικοί δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο θέμα.

Επεισόδιο σημειώθηκε χθες βράδυ στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων όταν δυο κληρικοί της Μητροπόλεώς μας δέχθηκαν φραστική επίθεση από μαθητές σχολείου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο σημειώθηκαν όταν διερχόμενοι κάτω από κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης οι δυο κληρικοί και ένας λαϊκός που ήταν στην παρέα τους, δέχθηκαν φραστική επίθεση από μαθητές σχολείου της Πάτρας οι οποίοι φιλοξενούνται στα Τρίκαλα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής και οι οποίοι εκείνη την ώρα ήταν στα μπαλκόνια τους. Αμέσως οι κληρικοί κάλεσαν την αστυνομία στο σημείο για να καταγράψει το συμβάν για εξύβριση των Θείων από τους μαθητές. Εισήλθαν δε στο ξενοδοχείο και ζήτησαν τα στοιχεία των μαθητών.

Ενημερώθηκαν αμέσως οι συνοδοί καθηγητές τους οι οποίοι ζήτησαν αμέσως συγνώμη για τις ενέργειες των μαθητών, οι οποίοι “μαζεύτηκαν” κατευθείαν. Οι δυο κληρικοί δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο θέμα, ωστόσο υπογράμμισαν με τη στάση και τις ενέργειές τους το καταδικαστέο της πράξης.

Επεισόδιο σημειώθηκε χθες βράδυ στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων όταν δυο κληρικοί της Μητροπόλεώς μας δέχθηκαν φραστική επίθεση από μαθητές σχολείου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (0)
  1. Κωστης 1 χρόνο πριν

    Του θεούλη παπάδες! Άκου εκεί να φώναξουν την αστυνομία και να θέλουν και τα στοιχεία των παιδιών… Ευτυχώς που υπερασπιστηκαν τα παιδιά οι καθηγητές τους και έληξε το επεισοδιο… ο Χριστος αν ηταν εκει μαλον θα ήταν με τη πλευρά των καθηγητών που προσπαθούσαν να υπερασπίστου τα παιδιά και όχι με την πλευρά των κληρικών που προσπάθησαν να τα τιμωρήσουν και να τα στιγματισουν για ένα λάθος τους

    ΑπάντησηΆκυρο
  2. Χρήστος 1 χρόνο πριν

    Πάντως είναι άξιο απορίας για ποιο λόγο οι παπάδες πιστεύουν οτι ο θεος δεν μπορεί απο μόνος του να τιμωρήσει τα παιδιά και χρειάζεται την βοήθεια της αστυνομίας.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.